Bebelusi

# alegere carucior #carucior #carucior copii

Cum alegem caruciorul perfect pentru noul membru al familiei?

Va pregatiti sa deveniti parinti si sunteti in cautarea unor caruciore perfecte? Pentru a-l alege pe cel mai bun, este important sa stim ce caracteristici au aceste, cu atat mai mult cu cat acestea sunt achizitionate pe o perioada mai lunga de timp. Ca sa nu dati gres si pentru a nu cheltui sume mari de bani, achizitionati carucioare nou nascuti multifunctionale, acestea fiind eficiente si accesibile.

Cele mai noi tipuri de carucioare multifunctionale pot fi folosite inca din primele zile de viata ale copilului si pana cand acesta va invata sa mearga, fiind construite atat pentru nevoile copiilor cat si ale parintilor.

Cum ne orientam in piata de profil?

Pentru a fi siguri ca nu veti da gres, achizitionati carucioare nou nascuti multifunctionale din magazine sau pe site-urile specializate, ofertele din online fiind mai mult decat avantajoase.

Pentru inceput, este important sa stiti ca aceste tipuri de carucioare vor satisface nevoile copilului dumneavoastra, fara a fi necesara schimbarea lor dupa cateva luni. Putem constata imediat faptul ca acestea au trei caracteristici importante intr-un singur carucior.

Componentele unui carucior multifunctional

Landoul este accesoriul dedicat primelor luni de viata, atunci cand copilul nu poate sta in sezut, acesta asigurandu-i o pozitie confortabila. Cel de al doilea este scoica de care veti avea nevoie atunci cand vei merge cu masina. Dupa cateva luni, va fi extrem de util cadrul pentru caruciorul sport, atunci cand copilul va sta in sezut, un cadru ce va fi la randul sau adaptat propriilor nevoilor.

Pe langa faptul ca acest tip de carucioare 3 in 1 acopera perfect nevoile parintilor si sunt foarte usor de folosit, ele vin sa ofere copilului siguranta si confort de care are nevoie.

Care sunt accesoriile de baza ale carucioarelor multifunctionale?

Aceste carucioare nou nascuti vin, de asemenea, cu diferite accesorii care la randul lor va vor veni in ajutor. Nu este obligatoriu sa le aiba pe toate, dar in acest caz veti putea alege acele carucioare care sunt adaptate nevoilor dumneavoastra. Astfel, carucioarele 3 in 1 au, pe langa cele 3 cadre, si accesorii precum huse de protectie, atat pentru ploaie si vant cat si impotriva insectelor, un spatiu pentru depozitare si, dupa caz, umbrele sau genti pentru lucrurile pe care doriti sa le luati cu voi atunci cand iesiti la plimbare.

Pe piata se gaseste o gama larga de astfel de carucioare, si daca veti urmari ofertele veti face, cu siguranta, o alegere foarte buna.

Unul dintre cele mai recomandate carucioare pentru copii 3 in 1 este caruciorul Carol Lux Baby Seka Grey.

Produs in Polonia, conform standardelor europene, acest carucior cu dimensiuni ideale va fi usor de utilizat. Avand un cadru de aluminiu usor, este unul dintre cel mai bine vandut carucior de acest tip.

Usor de pliat si depozitat in orice spatiu, caruciorul de copii 3 in1 Carlo Lux Baby Seka este dotat cu roti din cauciuc siliconat si are, pe langa landou, scoica, suportul sport si urmatoarele accesorii: husa impotriva ploii si a vantului, husa impotriva insectelor si o geanta pentru pentru obiectele de uz pentru copil.

Ca dimensiuni, atunci cand este deschis, acesta are L:80 x l:60 x h: 108cm. Cand este inchis are 76 x 60 x 21 cm. In ce priveste greutatea, cadrul cu roti are 5.8 kg, cadrul cu landou are 11 kg, cadrul partea sport are 12 kg, iar scoica auto are 2.2 kg.

Unde se gasesc carucioare nou nascuti performante?

Accesati site-ul carucioaredecopii.ro si consultati oferta, pentru a putea achizitiona cele mai bune carucioare 3 in 1 promotii. Accesati aici catalogul magazinului online si urati un bun venit cum se cuvine celor mai noi membrii ai familiei dvs.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului