Cresterea copilului

#vacanta #relatii de familie #sfaturi vacanta #vacanta cu socrii

5 sfaturi pentru o vacanta reusita alaturi de socrii tai

A venit timpul sa-i cunosti familia. Dupa prezentarile oficiale si cateva intalniri formale, daca vrei sa-i cunosti cu adevarat si sa "cimentezi" astfel si mai bine legatura cu partenerul tau, cel mai bine este sa planuiesti o vacanta de grup. Astfel ai ocazia sa creezi acea legatura speciala cu socrii tai si sa simti ca faci parte cu adevarat din familie. Iata 5 sfaturi pentru o vacanta reusita alaturi de socri!


1. Fii pregatit/a

Atunci cand imparti o vacanta cu socrii tai, trebuie sa fii pregatit/a pentru orice situatie prevazuta sau neprevazuta care ar putea apararea. Vezi care este destinatia aleasa, ce posibilitati de distractie sunt pe acolo si ai grija sa aduci cu tine hainele potrivite pentru evenimentele la care poti participa.

Mai mult decat atat, daca impartiti aceeasi bucatarie, arata-ti bunavointa si spala tu vasele.


2. Fii ordonat/a

Chiar daca tu faci lucrurile in felul tau, iar de multe ori dormitorul sau baia ta arata ca dupa razboi, in vacanta cu socrii trebuie sa iti infranezi aceste obiceiuri si sa fii cat de poate de ordonat/a. Ai grija sa speli vasele, sa-ti strangi aparatul si spuma de ras de la baie, nu lasa la vedere lenjerie intima, curata intotdeauna dusul, spala pe jos pentru a fi uscat etc.

Daca impartiti acelasi apartament, ai grija la ora la care va intoarceti in camera si cat de mult zgomot produceti cand faceti dragoste.


3. Relaxeaza-te

Ai grija sa te simti bine si sa te relaxezi! Este totusi o vacanta, chiar daca este mascata sub forma unui test pe care il dai in fata socrilor. Implica-te in activitati comune, fii comunicativ/a si distreaza-te.


4. Nu intrece masura

Distractia este cheia succesului pentru o vacanta reusita cu familia partenerului, insa prea multa distractie strica. De exemplu, ai grija sa nu intreci cumva masura si sa bei un pahar in plus, mai ales daca socrii nu obinuiesc sa consume bauturi alcoolice.


5. Planuieste si timp pentru voi doi

Foarte bine ca le dai socrilor tai ocazia sa te cunoasca mai bine, insa fa-ti timp si pentru voi doi. Momentele intime sunt o binecuvantare atat pentru voi, cat si pentru parintii partenerului.


Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului