Activitati pentru copii

# concurs sah #activitati copii #sah #copii

Activitati de weekend pentru copii: concurs de sah

In acest weekend copiii cu varste de pana la 14 ani sunt asteptati sa participe la un concurs de sah. Acest joc de strategie este un mod placut de a petrece ziua, ce ii ajuta pe cei mici sa-si dezvolte creativitatea dar si imaginatia.

Beneficiile sahului in educatia si dezvoltarea copiilr sunt uriase, sustin specialistii. Un joc de strategie prin definitie, sahul dezvolta capacitatea copiilor de a anticipa, de a face scenarii, le dezvolta imaginatia, creativitatea, concentrarea, capacitatea de a abstractiza, dar ii ajuta si pe alte planuri, cum ar fi rabdarea, responsabilitatea. Este o activitate ce se poate practica inca de la varsta de 4 ani, cand copiii pot inselege principiile generale ale jocului.

In acest context, Chess Adventure se afla deja la a doua editie, iar concursul se desfasoara pe doua categorii de varsta:

  • 10:00 - 12:30 - Copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 8 ani; Rundele 1-7
  • 12:30 – 15:00 - Copii varsta cuprinsa intre 8 si 14 ani; Rundele 1-7

Fiecare categorie participant va fi premiata, iar valoarea totala a premiilor in bani este de 3.000 de lei. Copiii se pot inscrie la adresa de e-mail concurs@academiadesah.ro sau prin SMS la numarul 0733.970.580.

Evenimentul organizat de Academia de sah Clubul Oxygen din Bucuresti are loc sambata, 11 august, la Centrul Comercial Auchan Titan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau