Sanatatea copilului

#sanatatea copiilor #ingrijire copii #copii

Sanatatea copiilor: 3 site-uri utile pentru mamici

Pentru orice mama, sanatatea copiilor ei este cea mai importanta. Inca de cand cel mic se afla inca in burtica, mamicile grijulii cauta informatii pentru a invata cum sa fie niste parinti mai buni pentru cei mici. Din moment ce mamele folosesc Internetul pentru a se informa, in mediul online existand numeroase comunitati dedicate parentingului, recomandam mamicilor sa tine sub observatie trei site-uri utile pentru:

1. Ingrijirea dentara a copiilor

Dentitia copiilor trebuie ingrijita cat mai bine, mai ales cand apar dintii definitivi. De mici, mamicile se ocupa sa ii invete cum sa isi perieze dintii corect si incearca, pe cat posibil, sa evite dulciurile si bauturile carbogazoase care pot avea efecte negative asupra dintilor copiilor. Si totusi, se intampla uneori sa mai apara si probleme. Foarte multi copii au nevoie de aparate dentare, iar acestea sunt cu atat mai eficient cu cat sunt purtate imediat dupa ce s-a format dentitia definitiva. Citydent.ro este o clinica dentara ce ofera servicii pentru intreaga familie, de la cei mai mai mari, pana la cei mai mici.

Zambetul copilului tau te face fericita! Ai grija de sanatatea sa dentara!

2. Incaltaminte si imbracaminte copii

Copiii au nevoie de multe hainute si de incaltaminte, mai ales in perioada pentru perioada in care sunt in continua dezvoltare. Pentru a nu investi o avere pe haine pentru cel mic, alege magazine care au articole pentru copii la pret mic. MyDressing.ro este unul dintre ele, iar aici poti gasi nu doar haine pentru cel mic, ci si pentru tine. Incaltaminte ieftina pentru copii, haine pentru micuti, dar si accesorii pentru ei, toate pot fi achizitionate online!

3. Alimentatia sanatoasa a copiilor

Alimentatia copilului este iarasi esentiala pentru sanatatea sa. Pe cat posibil, parintii incearca sa le ofere mancaruri sanatoase, insa nu de fiecare data gustul celor mici le agreaza. Pentru ca trebuie sa isi ia toate substantele hranitoare de care are nevoie, include in rutina alimentara a copilului suplimente alimentare, pe care le poti comanda online de pe Planteea.ro!

Copiii sunt cel mai frumos dar. Ai grija de sanatatea si de fericirea lor!

Sursa foto: healthbeginswithmom.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sanatatea-copilului